No to lecę: Tokio

No to lecę: Tokio
No to lecę: Tokio
Japonia to nie tylko sushi! Załoga leci do Tokio w czasie Sakury, czyli w najpiękniejszym okresie kwitnienia wiśni.

Pierwszego dnia ekipa spaceruje po mieście Narita, gdzie odwiedza słynną restaurację z najsmaczniejszym ramenem w okolicy. Po sycącym obiedzie bohaterowie udają się na zwiedzanie miejscowych świątyń oraz zaglądają do interaktywnego muzeum świateł, które na wszystkich robi ogromne wrażenie! Aby w pełni poczuć japoński klimat, dziewczyny udają się na ceremonię parzenia herbaty, a Kostek postanawia spróbować swoich sił jako sushi master. Czy zdobędzie dyplom mistrza rolowania? Oglądajcie koniecznie!

Pozostałe odcinki:

Odcinek pierwszy: Nowy Jork Odcinek drugi: Toronto

Odcinek czwarty: Miami

Chcesz przypomnieć sobie pierwszy sezon? Kliknij tutaj

No to lecę, wiosna 2019
No to lecę, wiosna 2019
podziel się: